PRIVACYBELEID

WIE WIJ ZIJN

Dit is de website van Driftwood Distillery. Je kunt ons op vinden op:
www.driftwooddistillery.nl
of schriftelijk op
Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

Telefoonnummer: 06 15 66 4048
E-mail: info@driftwooddistillery.nl

Kamer van koophandel nummer: KVK 6352594
Btw-identificatienummer: NL 8552.74.517.B.01

Driftwood Distillery respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer je onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld om je een optimale ervaring te bieden. Dit privacybeleid legt precies uit welke gegevens worden verwerkt, wat er met jouw gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt heeft. Driftwood Distillery zorgt ervoor dat volgens de geldende wet- en regelgeving de juiste meldingen zijn gedaan aan de Autoriteit Persoonsgegevens en GDPR (AVG)

Dit privacybeleid beschrijft hoe Driftwood Distillery de informatie die je verstrekt aan de Driftwood Distillery gebruikt en beschermt wanneer je deze website bezoekt. Driftwood Distillery streeft ernaar om jouw privacy te beschermen. Als we je om specifieke informatie waarvan je zou kunnen worden geïdentificeerd dan kun je er zeker van zijn dat deze alleen wordt gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. Driftwood kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. Bezoek deze pagina regelmatig om er zeker van te zijn dat je akkoord gaat met eventuele wijzigingen. Dit beleid is van kracht geworden 25/07/2018

WAT WE VERZAMELEN

We kunnen de volgende gegevens verzamelen:
• Informatie over de producten van Driftwood Distillery die je koopt
• We gebruiken Woocommerce aan de achterkant van WordPress en bewaren jouw (naam, adres, telefoon, aankoopgeschiedenis)
• Betaling via onze betalingsprovider, Stripe
• Naam en contactgegevens, inclusief e-mailadres
• Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
• Andere informatie die belangrijk is voor klantonderzoeken en/ of aanbiedingen

COOKIES, WAT ZIJN ZE EN WAT DOEN ZE?

We willen je in de toekomst nog beter van dienst zijn. Daarom gebruiken we cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op de harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat je eerder gedaan hebt op deze website, zodat je dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Je kunt deze cookies via jouw browser uitschakelen, maar dat zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet kunt afrekenen.

Als je een reactie of recensie op onze site achterlaat kun je ervoor kiezen om jouw naam, e-mailadres en website op te slaan in cookies. Dit is voor jouw gemak zodat jij jouw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer je een andere opmerking achterlaat. Deze cookies blijven een jaar lang geldig.

Als je al een account hebt en je inlogt op deze site zullen we een tijdelijke cookie instellen om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer jij de browser sluit.

Wanneer jij je aanmeldt zullen we ook verschillende cookies instellen om jouw aanmeldingsgegevens en uw schermweergave opties op te slaan. Inlogcookies blijven twee dagen staan en cookies voor schermopties een jaar. Als je “Onthoud mij” kiest blijft jouw login twee weken staan. Als jij je afmeldt op jouw account, worden de inlogcookies verwijderd

Als u een artikel of recensie bewerkt of publiceert wordt er een extra cookie in de browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft eenvoudig de post-ID van de zojuist bewerkte Artikel aan. Het vervalt na 1 dag.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van de “Analytics” -service. We gebruiken deze service om bij te houden en rapporten te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verstrekken als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gegeven. De informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten.

MANAGE YOUR PERSONAL INFORMATION AND YOUR RIGHTS

Wij behandelen al jouw persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg, we zullen jouw gegevens niet verkopen, verspreiden of uitlenen aan derden, tenzij jij daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Je hebt het recht om toegang tot en correctie of verwijdering van uw gegevens aan te vragen. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen, kunnen we je vragen om jezelf adequaat te identificeren. Als het gaat om toegang tot persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, moet je een kopie van de betreffende cookie sturen. Je kunt alleen cookies zelf verwijderen, omdat deze op jouw computer zijn opgeslagen. Raadpleeg de handleiding van jouw browser.

JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN GOED BEVEILIGD

Het beschermen van privacy is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd, om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot jouw persoonlijke gegevens. Als we bepaalde kritieke informatie, zoals gegevens over betalingen, ontvangen of overdragen, gebruiken we een beveiligde server. Je wordt op de hoogte gebracht via een scherm dat op onze site wordt weergegeven (pop-up). We hebben de nodige beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om verlies, ongeautoriseerd gebruik of wijziging van informatie die we op onze site ontvangen te voorkomen

DRIFTWOOD DISTILLERY GEBRUIK DE VERZAMELDE GEGEVENS OM HAAR KLANTEN DE VOLGENDE DIENSTEN TE VERSCHAFFEN

1. Verwerking van jouw bestelling, betaling en levering op het juiste afleveradres met WooCommerce, een goedgekeurde aanbieder van betalingen en gebruikt in combinatie met WordPress;
2. Om je te informeren over de ontwikkeling van Driftwood Distillery en over bijzondere (gepersonaliseerde) aanbiedingen en promoties. Als je deze informatie niet meer wenst te ontvangen kun jij je hiervoor afmelden via de ‘uitschrijven’ link of laat het ons weten door een e-mail te sturen info@DriftwoodDistillery.nl;
3. om te vragen dat jij jouwervaringen met Driftwood Distillery deelt om je nog beter van dienst te kunnen zijn;

DRIFTWOOD DISTILLERY VERKOOPT JOUW DATA NIET

Driftwood Distillery zal jouw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en zal deze alleen beschikbaar stellen aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van jouw bestelling, het evalueren de uitvoering/diensten van Driftwood Distillery of de optimalisatie van haar internetadvertenties op andere websites. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

CONTACTFORMULIER

We hebben een contactformulier waar je ons kunt bereiken. Wanneer je het formulier gebruikt wordt jouw naam en e-mailadres gevraagd zodat wij mogelijk kunnen reageren. We bewaren dit gedurende één maand voor onze klantenservice, maar we gebruiken de informatie die via hen wordt verstrekt niet voor marketingdoeleinden.

RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE

Het is altijd mogelijk om de status van jouw persoonlijke gegevens op te vragen per e-mail info@DriftwoodDistillery.nl; of per brief Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223LA Katwijk
Telefoonnummer: 06 15 66 4048

We zullen u zo snel mogelijk informeren over de gegevens die we op dat moment hebben, nadat we jouw identiteit hebben gecontroleerd. Als een of meer gegevens onjuist of onvolledig zijn kun je ons natuurlijk om correctie vragen. Je kunt ook contact met ons opnemen op een van de manieren die onderaan deze pagina worden vermeld indien je van mening bent dat onze site niet voldoet aan de regelgeving met betrekking tot de bescherming van de privacy.

CONTACT

Wil je reageren op ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op:

– Per e-mail: info@driftwooddistillery.nl
– Via telefoonnummer: 06 15 66 4048
– Per brief op dit adres:
Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

Op verzoek verlenen we bezoekers van Driftwood Distillery toegang tot alle informatie die we van hen bewaren. Als je toegang wilt tot deze informatie, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres. Op verzoek bieden we bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste informatie die we over hen onderhouden te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te corrigeren, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres.

PRIVACYBELEID

WIE WIJ ZIJN

Dit is de website van Driftwood Distillery. Je kunt ons op vinden op:
www.driftwooddistillery.nl
of schriftelijk op
Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

Telefoonnummer: 06 15 66 4048
E-mail: info@driftwooddistillery.nl

Kamer van koophandel nummer: KVK 6352594
Btw-identificatienummer: NL 8552.74.517.B.01

Driftwood Distillery respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer je onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld om je een optimale ervaring te bieden. Dit privacybeleid legt precies uit welke gegevens worden verwerkt, wat er met jouw gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt heeft. Driftwood Distillery zorgt ervoor dat volgens de geldende wet- en regelgeving de juiste meldingen zijn gedaan aan de Autoriteit Persoonsgegevens en GDPR (AVG)

Dit privacybeleid beschrijft hoe Driftwood Distillery de informatie die je verstrekt aan de Driftwood Distillery gebruikt en beschermt wanneer je deze website bezoekt. Driftwood Distillery streeft ernaar om jouw privacy te beschermen. Als we je om specifieke informatie waarvan je zou kunnen worden geïdentificeerd dan kun je er zeker van zijn dat deze alleen wordt gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. Driftwood kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. Bezoek deze pagina regelmatig om er zeker van te zijn dat je akkoord gaat met eventuele wijzigingen. Dit beleid is van kracht geworden 25/07/2018

WAT WE VERZAMELEN

We kunnen de volgende gegevens verzamelen:
• Informatie over de producten van Driftwood Distillery die je koopt
• We gebruiken Woocommerce aan de achterkant van WordPress en bewaren jouw (naam, adres, telefoon, aankoopgeschiedenis)
• Betaling via onze betalingsprovider, Stripe
• Naam en contactgegevens, inclusief e-mailadres
• Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
• Andere informatie die belangrijk is voor klantonderzoeken en/ of aanbiedingen

COOKIES, WAT ZIJN ZE EN WAT DOEN ZE?

We willen je in de toekomst nog beter van dienst zijn. Daarom gebruiken we cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op de harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat je eerder gedaan hebt op deze website, zodat je dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Je kunt deze cookies via jouw browser uitschakelen, maar dat zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet kunt afrekenen.

Als je een reactie of recensie op onze site achterlaat kun je ervoor kiezen om jouw naam, e-mailadres en website op te slaan in cookies. Dit is voor jouw gemak zodat jij jouw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer je een andere opmerking achterlaat. Deze cookies blijven een jaar lang geldig.

Als je al een account hebt en je inlogt op deze site zullen we een tijdelijke cookie instellen om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer jij de browser sluit.

Wanneer jij je aanmeldt zullen we ook verschillende cookies instellen om jouw aanmeldingsgegevens en uw schermweergave opties op te slaan. Inlogcookies blijven twee dagen staan en cookies voor schermopties een jaar. Als je “Onthoud mij” kiest blijft jouw login twee weken staan. Als jij je afmeldt op jouw account, worden de inlogcookies verwijderd

Als u een artikel of recensie bewerkt of publiceert wordt er een extra cookie in de browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft eenvoudig de post-ID van de zojuist bewerkte Artikel aan. Het vervalt na 1 dag.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van de “Analytics” -service. We gebruiken deze service om bij te houden en rapporten te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verstrekken als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gegeven. De informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten.

MANAGE YOUR PERSONAL INFORMATION AND YOUR RIGHTS

Wij behandelen al jouw persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg, we zullen jouw gegevens niet verkopen, verspreiden of uitlenen aan derden, tenzij jij daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Je hebt het recht om toegang tot en correctie of verwijdering van uw gegevens aan te vragen. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen, kunnen we je vragen om jezelf adequaat te identificeren. Als het gaat om toegang tot persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, moet je een kopie van de betreffende cookie sturen. Je kunt alleen cookies zelf verwijderen, omdat deze op jouw computer zijn opgeslagen. Raadpleeg de handleiding van jouw browser.

JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS ZIJN GOED BEVEILIGD

Het beschermen van privacy is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom zijn onze systemen en programma’s goed beveiligd, om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot jouw persoonlijke gegevens. Als we bepaalde kritieke informatie, zoals gegevens over betalingen, ontvangen of overdragen, gebruiken we een beveiligde server. Je wordt op de hoogte gebracht via een scherm dat op onze site wordt weergegeven (pop-up). We hebben de nodige beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om verlies, ongeautoriseerd gebruik of wijziging van informatie die we op onze site ontvangen te voorkomen

DRIFTWOOD DISTILLERY GEBRUIK DE VERZAMELDE GEGEVENS OM HAAR KLANTEN DE VOLGENDE DIENSTEN TE VERSCHAFFEN

1. Verwerking van jouw bestelling, betaling en levering op het juiste afleveradres met WooCommerce, een goedgekeurde aanbieder van betalingen en gebruikt in combinatie met WordPress;
2. Om je te informeren over de ontwikkeling van Driftwood Distillery en over bijzondere (gepersonaliseerde) aanbiedingen en promoties. Als je deze informatie niet meer wenst te ontvangen kun jij je hiervoor afmelden via de ‘uitschrijven’ link of laat het ons weten door een e-mail te sturen info@DriftwoodDistillery.nl;
3. om te vragen dat jij jouwervaringen met Driftwood Distillery deelt om je nog beter van dienst te kunnen zijn;

DRIFTWOOD DISTILLERY VERKOOPT JOUW DATA NIET

Driftwood Distillery zal jouw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en zal deze alleen beschikbaar stellen aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van jouw bestelling, het evalueren de uitvoering/diensten van Driftwood Distillery of de optimalisatie van haar internetadvertenties op andere websites. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

CONTACTFORMULIER

We hebben een contactformulier waar je ons kunt bereiken. Wanneer je het formulier gebruikt wordt jouw naam en e-mailadres gevraagd zodat wij mogelijk kunnen reageren. We bewaren dit gedurende één maand voor onze klantenservice, maar we gebruiken de informatie die via hen wordt verstrekt niet voor marketingdoeleinden.

RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE

Het is altijd mogelijk om de status van jouw persoonlijke gegevens op te vragen per e-mail info@DriftwoodDistillery.nl; of per brief Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223LA Katwijk
Telefoonnummer: 06 15 66 4048

We zullen u zo snel mogelijk informeren over de gegevens die we op dat moment hebben, nadat we jouw identiteit hebben gecontroleerd. Als een of meer gegevens onjuist of onvolledig zijn kun je ons natuurlijk om correctie vragen. Je kunt ook contact met ons opnemen op een van de manieren die onderaan deze pagina worden vermeld indien je van mening bent dat onze site niet voldoet aan de regelgeving met betrekking tot de bescherming van de privacy.

CONTACT

Wil je reageren op ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op:

– Per e-mail: info@driftwooddistillery.nl
– Via telefoonnummer: 06 15 66 4048
– Per brief op dit adres:
Driftwood Distillery
Gebouw 326, Vliegkamp Valkenburg
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

Op verzoek verlenen we bezoekers van Driftwood Distillery toegang tot alle informatie die we van hen bewaren. Als je toegang wilt tot deze informatie, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres. Op verzoek bieden we bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste informatie die we over hen onderhouden te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te corrigeren, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres.