fbpx

Gin Proeverij


Gin! Het is een oude favoriet. Het beginpunt voor vele verrukkelijke cocktails, gin & tonics en geweldige avonden!

Zijn oorsprong gaat terug tot de 14eEeuw. De reputatie die gin genoot verschilde van eeuw tot eeuw, van medicinaal tot anarchistisch, van rage tot fiasco, maar altijd met een plekje in onze samenleving.

Vandaag de dag is Gin populairder dan ooit en de mystieke allure van het distilleerproces, de zorgvuldig bewaakte combinatie van plantaardige stoffen, ook wel de pure alchemie van Gin kan door jou worden onthuld bij Driftwood Distillery!

Een afspraak met ons maken is makkelijk. Neem een kijkje naar onze kalender voor onze beschikbaarheid. Klik hierna simpelweg door om een bezoekje te kopen

Eventbrite - Driftwood Distillery Gin Tasting

De magie van gin!


Wij beloven jou een onvergetelijke ervaring, gevuld met pret en echte Nederlandse gezelligheid. Terwijl iedereen zich verzamelt rondom onze distilleerderij, ontdek de verhalen achter onze ambachtelijke gins, hun eigenzinnige namen, en hoe wij als makers meer dan een miljoen kilometer hebben afgereisd om aan te komen op het strand van Katwijk terug in 2015.

We zullen je ons productieproces laten zien, onze expertise met je delen en je de mogelijkheid geven om te genieten van onze ambachtelijke gin in een knusse setting die jou de buitenwereld even helpt vergeten.


Voor groepen…

Voor groepen vrienden of familie die een verjaardag vieren, een speciaal evenement vieren of zelfs als je gewoon op zoek bent naar een interessante activiteit op het strand van Katwijk, waarom zou je de dag dan niet afsluiten met een gin proeverij bij onze distilleerderij?

Voor een bezoek van meer dan 15 personen, kunt u hier contact met ons opnemen.

Voor nieuwe bedrijfsuitjes…

Als je op zoek bent naar nieuwe bedrijfsuitjes die verder gaan dan escape rooms, bowlen of samen uit eten gaan, dan zal onze

Voor stijlvolle, intieme en knusse vrijgezellenfeesten heten wij u van harte welkom.

Een afspraak met ons maken is makkelijk. Neem een kijkje naar onze kalender voor onze beschikbaarheid. Klik hierna simpelweg door om een bezoekje te kopen

Eventbrite - Driftwood Distillery Gin Tasting