Driftwood Distillery
Driftwood Distillery

DRIFTWOOD DISTILLERY

1,629,631 kilometer afgelegd om genoeg ervaring te verzamelen om jou voortreffelijke ambachtelijke gins te brengen die bij ons gemaakt zijn.

Leer meer over onze rijs
Chow Hound Craft Gin
Chow Hound Craft Gin

CHOW HOUND GIN

Chow Hound gin is een speelse gin met nootmuskaat, kardemom en kaneel die perfecte speelkameraden blijken voor de stevige jeneverbessen.

Begin nu met winkelen
Donkey Jack Craft Gin
Donkey Jack Craft Gin

DONKEY JACK GIN

Donkey Jack is een expressieve gin met een uitgesproken maritieme ervaring die perfect samengaat met mosselen en schelpdieren.

Begin nu met winkelen
JVS Navy Strength Craft Gin
JVS Navy Strength Craft Gin

JVS NAVY STRENGTH GIN

JVS Gin is een ongelooflijk harmonieuze gin met duidelijke citrustonen, tonen van noten en mediterrane aroma’s die de zintuigen elke keer weer overspoelen.

Begin nu met winkelen
Rose Finch Craft Gin
Rose Finch Craft Gin

ROSE FINCH GIN

Rose Finch gin heeft een brede, complexe geur van jeneverbessen met een kruidige ondertoon van marsepein.

Begin nu met winkelen

Ervaring Onze Reis

Onze kleine ambachtelijke distilleerderij is gevestigd op Vliegkamp Valkenburg, in de buurt van Katwijk en we doen vrijwel alles zelf in huis!

Van het botanische, tot het stoken, tot het bottelen en de etikettering, pas als je alle facetten en details begrijpt over hoe een proces loopt en hoe iets wordt gemaakt kun je het aanpassen en verbeteren. Onze ambachtelijke distilleerderij is juist daarvoor ontworpen; experimenteren en verbeteren.

Ervaar onze Reis
Hannah & Tim Driftwood

Gins Met Karakter

Wil je meer weten over onze gin-ambassadeurs?? Elk met zijn eigen verhaal en vragen die je kunt hebben zorgen onze Gin-personages ervoor dat je avond nooit saai wordt. Je hebt een drankje in je hand en een onderwerp om over te praten

Gins At Driftwood Distillery

DE BEHOEFTEN VAN DE VELE ZIJN BELANGRIJKER DAN DE BEHOEFTEN VAN ENKELEN!

JVS Gin is de dappere, soms roekeloze vaderlander. Gebaseerd op Jan van Speyk, de Nederlandse zeeheld, in de Nederlandse Onafhankelijkheidsoorlog, zijn verhaal is zelfs vandaag nog relevant. Durf jij op te komen voor je land, je gemeenschap en je manier van leven?

Koop JVS
JVS Gin Driftwood Distilley

SCHAAP, HERDERSHOND, OF WOLF… WAT BEN JIJ?

Donkey Jack Craft Gin is de herdershondstrijder; hij doet wat moet en zal zijn kudde beschermen, zelfs als ze niet zijn eigen soort zijn. Hij vertegenwoordigt het concept van helden en maakt het voor ons nog eens extra duidelijk dat we hen moeten bedanken voor wat ze doen! Wie is de held in jouw leven?

Koop Donkey Jack
Donkey Jack Gin Driftwood Distillery

VRIJHEID OM KEUZES TE MAKEN! WIE IS ER VANDAAG DE DAG NOG VRIJ OM TE KIEZEN?

Rose Finch Gin gelooft in vrijheid; vrijheid van keuze, beweging en vrijheid van materiƫle of sociale beperkingen. Ze gaat verder, gaat met de stroom mee en wordt niet tegengehouden grenzen, bagage en bullshit! Maar ben jij echt vrij in de keuzes die je maakt?

Koop Rose Finch
Rose Finch Gin Driftwood Distillery

WE ZULLEN ZEGEVIEREN!

Met het Nederlandse nationale motto als slogan vertel de Chow Hound Gin het humanitair verhaal van operatie Chow Hound, waar een deel van de missie werd uitgevoerd aan het einde van de Tweede Wereldoorlog met als doel om voedselpakketten door heel Nederland te laten vallen.

Koop Chow Houndd
Chow Hound Gin Driftwood Distillery

Our Collection

Chow Hound Craft Gin (Front)

Chow Hound Craft Gin

Meer informatie
JVS Navy Strength Craft Gin (Front)

JVS Navy Craft Gin

Meer informatie
Rose Finch Craft Gin (Front)

Rose Finch Craft Gin

Meer informatie
Donkey Jack Craft Gin (Front)

Donkey Jack Craft Gin

Meer informatie

Instagram @DriftwoodDistillery

Volg ons

Home