fbpx
Donkey Jack Craft Gin Imagery

DRIFTWOOD BIJ JUNIPALOOZA

Toen we ons bij Junipalooza hadden aangemeld wisten we niet goed wat we konden verwachten. We hadden gehoord dat het groot was. We hadden gehoord dat het een evenement voor echte fans en experts was. Wat we toen nog niet konden realiseren was precies hoe groot en hoe deskundig de fans zijn.

Allereerst wil ik zeggen dat de organisatie rondom dit evenement fantastisch was. De media-ondersteuning met artikelen over de gin-merken die eraan komen, de logo’s en afbeeldingen voor de merken, hebben allemaal dat Junipalooza gevoel. De opzet was vlot georganiseerd met tonics, ijs, glazen, locaties, eten … alles uitgevoerd met vriendelijke, maar toch militaire precisie.

Vergeleken met de andere festivals is Junipalooza in opgedeeld in sessie, wat geweldig was omdat je als merkeigenaar af en toe tijd moet nemen om te kunnen ademhalen en even pauze neemt. De sessies qua tijd goed te doen en het publiek bewoog snel door de gangen omdat er zoveel te zien was. Alle stands werden beheerd door de gin-eigenaren of distilleerders zelf, dus het was niet zozeer een “marketing- en merchandisinggekte”, maar meer een collectieve “alles samen met elkaar” -vibe.

Driftwood had in elk vreselijk veel plezier. We hadden misschien een ezel die bijna op onze hoofden terecht kwam, maar dat is wat mensen willen zien. Chow Hound deed het ook best goed! Wie houdt toch niet van honden? En een hond die met een parachute uit een vliegtuig sprint is iets wat je moet zien.

We hebben zoveel gin-clubs uit verschillende landen, gin-autoriteiten en enthousiastelingen ontmoet en we kregen een aantal geweldige positieve terugkoppelingen over de gin die we produceren. Hopelijk hebben we nog een paar Driftwood-fans gemaakt en wij zijn zelf vertrokken als fan van Junipalooza …. Melbourne volgend jaar??

Lees hier hun artikel over ons.

More from Driftwood

Our Collection