fbpx
Amsterdam Gin Festival

Amsterdam Gin Festival

Het Gin-seizoen in Nederland begint echt in mei met het Amsterdam Gin-festival. Het is de grootste, meest bekende en je moet er met een boottocht komen, wat bezoekers voldoende tijd geeft om dorst te krijgen!

Na Berlijn dachten we dat we wisten wat we konden verwachten, maar nee! Ik kwam opdagen met het busje vol gin-en-rollerbanners en plantenpotten … om er vervolgens achter te komen dat merken hun eigen saloons hadden gemaakt, compleet met comfortabele stoelen die er geweldig uit zouden zien in mijn woonkamer en mijn potje mint echt te schande zouden maken!

Hier waren geen kratjes om op te zitten. Grote merken en kleine merken vermengen zich met de foodtrucks en kappers (!), wat zorgde voor een grote, fantastische ging-mengeling. Het is echt een droom voor gin-enthousiastelingen, een beetje avontuur met nieuwe merken die iets anders bieden, waar welk in combinatie met de gedachte dat jouw favoriete merk maar een paar stappen verwijderd is.

Dit jaar ging het festival nog drie dagen door, maar we hebben er pas twee gehaald voordat we volledig uitgeput weer terugkwamen in onze tuin.

Belangrijke feiten:

2,800 bezoekers bij het evenement
750 gin monsters verstrekt
240 gin en tonics verkocht
20 uren lang serveren
5 keer naar de food trucks voor eten
4 erg vermoeide voeten
1 te veel gebruikte jas omdat Hannah de hare was vergeten en het die dag ijskoud was (les geleerd)

More from Driftwood

Our Collection