fbpx
Navy Strength Craft Gin & Spector Vermouth Cocktail

INTRODUCTIE VAN SPECTOR VERMOUTH

Elke goede gin heeft een goede partner nodig en er is geen betere partner voor gin, dan een geweldige vermout! Het vinden van de juiste vermout met de juiste kruiden die perfect samenkomen met je gin om de perfecte cocktail te maken, is niet eenvoudig, maar we hebben het voor elkaar gekregen.

Bij Spector Vermouth draait alles om samenwerking, creativiteit en partnerschap, dus hun ethos past heel goed bij de onze. Spector Vermouth, gemaakt door vier vrienden, is het geesteskind van Curiosity Kitchen, een klein bedrijf gevestigd in Utrecht. Oorspronkelijk waren we op zoek naar de perfecte partner voor JVS gin om de perfecte martini te maken, maar we vonden Spector toch interessant voor onze Bond, maar eigenlijk maken Rose Finch en Spector Vermouth het perfecte huwelijk wanneer ze worden gemengd met een beetje Campari als een Negroni.

En nu zijn we bij Driftwood erg trots dat we kunnen melden dat Spector naar de distilleerderij is verhuisd om hun mooie drankje te produceren. Met behulp van een geheime mix van 40 plantaardige ingrediƫnten is de distilleerderij de afgelopen drie weken overspoeld met de geuren van citrus, steranijs en lis wortel om er maar een paar te noemen, want de combinaties hebben even de tijd nodig terwijl ze macereren. Vandaag was het eindelijk tijd om te bottelen en na het mengen met een prachtige bleke Cabernet Sauvignon uit Frankrijk, werd de Spector Vermouth gebotteld en verpakt. Er zijn 800 flessen gemaakt in ongeveer 5 uur. Niet slecht, en uitstekend teamwerk.

More from Driftwood

Our Collection