fbpx

THE REBEL DONKEY BECOMES RESPECTABLE

Nou, wie zou dat gedacht hebben? Nadat we nog in paniek ware dat onze gin misschien niet op tijd zou zijn, zou blijven staan bij de douane of dat de dozen braken tijdens het transport, overleefde Donkey Jack Gin de zwaarste critici tijdens de San Francisco Spirits-wedstrijd en haalde zelfs een gouden medaille!

Dit was de 18e San Francisco World Spirits Competition; het werd in 2000 opgericht als manier om uitzonderlijke producten in de sterke drankindustrie te erkennen. De concurrentie van 2018 was de grootste in de geschiedenis, met meer dan 2.200 inzendingen, dus we zijn erg blij dat Donkey Jack Gin werd erkend als een gouden medaillewinnaar!

Als kleine distilleerderij die net is begonnen hebben we al onze vrienden en familie gevraagd wat ze van ons denken. Maar ze houden van ons, dus waarom zouden ze niet van onze gin houden? Wat we nodig hadden was enige geruststelling dat wat we gins maken die goed genoeg zijn om geserveerd te worden in enkele van de beste cocktailbars die Europa te bieden heeft! Dat was tenslotte een van onze doelen; het maken van goede, hoogwaardige gin.

Toen ik de e-mail opende hield ik mijn adem. Dit was erger dan wachten op de uitslagen bij de universiteit. Erger dan toen ik wachtte tot mijn kwalificatie in de resultaten van sociale verantwoordelijkheid en zelfs nog erger dan het wachten op de vergunning om te distilleren…

MAAR WAT BETEKENT DAT?
“Producten met een gouden medaille zijn uitzonderlijk. Ze zijn bijna het toppunt van prestatie in hun specifieke categorie. Het zijn producten die de standaard zetten voor alle anderen van hun type. ”

Jazeker! Dat is Donkey Jack Gin in een notendop! Maar goed, nu moet ik alle labels opnieuw ontwerpen!

More from Driftwood

Our Collection