fbpx
Assorted Driftwood Gin Distillery Products

FIJN LEVEN MET LIVETS GODA

We hebben veel te danken aan Wijnhandel Peeters. Hij was de eerste die in ons geloofde. Hij nam ons onder zijn hoede en legde enkele van de moeilijkere concepten over de drankindustrie uit en hij was de eerste die een risico nam en onze gin in zijn schappen legde. Hij heeft ons er ook flink ingetuind!

Zonder het ons te vertellen stuurde hij onze gin-samples naar Livets Goda in Zweden. Deze mensen maken hét tijdschrift voor wijn en sterke drank in Zweden. Hij stuurde ook 35 andere Nederlandse gins naar dezelfde plek en ze besloten blind te proeven.

De eerste keer dat ik iets wist was toen iemand van de jury contact met mij opnam om een foto van ons te vragen. Toen hoorden we dat er een wedstrijd was geweest. Toen kwam er een tekst om te zeggen dat we de wedstrijd hadden gewonnen. Toen volgde er nog veel dansen en was de Driftwood Distillery in een feeststemming! Het duurde even voordat de Artikel tevoorschijn kwam en zelfs nog langer om een exemplaar van het tijdschrift te krijgen. Maar nu kan iedereen het zien …

In een dubbelblinde proeverij met 35 Nederlandse gins met die van ons in een prachtige kleurenfoto’s.

Rose Finch Gin – 95 punten
JVS Gin – 94 punten
Donkey Jack Gin – 92 punten
Dus, Dhr. Peeters, deze keer heb je de dans ontsprongen!

More from Driftwood

Our Collection